fbpx

Order; Champagne Magnum Opus av Richard Juhlin [svensk version]

Picture of Richard Juhlin

Richard Juhlin

I november’22 lanserades ett av årets mest storslagna bokprojekt i Sverige. På Mondial utkommer Richard Juhlins livsverk Champagne Magnum Opus i tre exklusiva utgåvor.

Estimated reading time: 5 minutes

Richard Juhlin är den främste champagneexperten genom tiderna. Han har under drygt fyra decennier gått igenom alla kvarvarande och viktiga champagner i samma anda som Carl von Linné gjorde med växtriket för mer än tvåhundrafemtio år sedan. Resultatet är hans Magnum Opus, en bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om drycken.

Boken är formgiven av Frankenstein Studio, med bilder tagna av Pål Allan och Fredrik Skogkvist, samt unika illustrationer av Jayde Cardinalli. I den finns också tio exklusiva recept av Tommy Myllymäki.

  • Standardutgåvan.
  • Deluxeutgåvan, som är nästan fyra decimeter hög, tre decimeter bred och väger över tre kilo. Den kommer i ett grönt kartonnage, placerat i en förgylld bokkasset. Med boken får du även ett års medlemskap i Champagne Club by Richard Juhlin, där du hittar hans fullständiga recensioner av alla de 13 000 champagner han druckit genom åren.
  • Samlarutgåvan, som enbart finns i 500 numrerade och signerade exemplar. I denna bibliofilutgåva är boken inbyggd i ett handgjort korkhölje och levereras med ett personligt brev från Richard, medlemskap i Champagne Club och ett unikt anteckningsblock för egna provningar.

Boken kommer ut i tre olika utföranden, alla tryckta i Italien: 

Stay tuned Sign Up