fbpx

Sommargåva? boken ‘Allt du skulle vilja veta om champagne’ [swe]

Picture of Björnstierne Antonsson

Björnstierne Antonsson

Allt du skulle vilja veta om champagne är en liten bok med stort innehåll. Tillsammans med en fin flaska så blir årets sommarpresent komplett för bara 99 kr! [read the full champagne story] 

Estimated reading time: 2 minutes

Här är länk (vi kör på pangpris under kort period): 

https://mondialshop.se/collections/studentpresenter/products/allt-du-skulle-vilja-veta-om-champagne-lite-till-1

[99 kr! ordinarie pris 199 kr] 

Björnstierne Antonsson och Richard Juhlin är Sveriges främsta champagnekännare. Nu kan du ta del av all deras kunskap och fascinerande fakta om världens favoritdryck, prydligt paketerat i fickformat – eller borde vi säga, champagne-format!

“Allt Du Vill Veta Om Champagne” är en liten bok med ett överflöd av information. Genom dess tio kapitel får du insikter i champagneproduktionens grundläggande principer, fördjupa dig i fascinerande ögonblick från champagnens historia och upptäcka dess roll inom områden som film och musik. Dessutom lär du dig hur man häller upp champagne med elegans och får en lektion i rätt etikett för vinprovning på restaurang.

Så oavsett om du är en entusiast eller en nybörjare, är denna bok din biljett till champagnevärlden och erbjuder en glittrande resa genom dess kultur, historia och savoir-faire. Skål för den sprudlande världen av champagne!

Champagne är världens finaste dryck. Du vet det, historiens kungligheter visste det, och Winston Churchill visste det.

Björnstierne Antonsson & Richard Juhlin
Stay tuned Sign Up