fbpx

Nytt samarbete Champagne Club & champagnen.se [swe]

Picture of Björnstierne Antonsson

Björnstierne Antonsson

Vi vilja presentera en helt ny hemsida för alla er som uppskattar och älskar champagne. Champagne Club by Richard Juhlin inleder ett nytt samarbete med Champagne.se.

Champagne för livsnjutare

KVALITET OCH UNIKA PRODUKTER

Champagnen.se erbjuder en bred och djup portfölj av viner från Champagne. För att deras kunder ska kunna utveckla och fördjupa sitt vinintresse, så har de valt att arbeta med personlig service och kompetent vinrådgivning. Genom deras personliga vinrådgivare får kunden hjälp med allt från att bygga upp och investera i sin egen vinkällare, till tips om rätt champagne till den stundande middagen. Champagnen.se arbetar kontinuerligt med att kunna erbjuda sina kunder konkurrensmässiga och alltid bra priser. Fokus ligger på att erbjuda de absolut bästa champagnerna från deras fantastiska producenter. Det bästa av allt är att dessa champagner levereras direkt från vingården hem till kundens vinkällare.

[ till champagnen.se

Betyg av champagnehusen

När det gäller urvalet av deras champagner så förhåller sig Champagnen.se hela tiden enligt Richard Juhlins poängskala för champagnehus. Richard Juhlin använder 0-5 stjärnor som betyg på ett champagnehus. Husets betyg finner du alltid under varje producent. Här följer en förklaring på de olika betygsnivåerna.

✩✩✩✩✩ 

En perfekt producent av yttersta världsklass rakt igenom hela sitt sortiment.

✩✩✩✩ 

En fantastisk producent där vissa viner håller världsklass.

✩✩✩ 

En mycket bra producent att hålla ögonen på.

✩✩ 

En bra champagneproducent.

✩ 

En producent vars viner ännu inte väckt mitt intresse.


( ) Stjärnorna inom parentes är helhetsbedömningen av producenten, där även äldre viner är inräknade.

Som användare kan man söka genom följande kategorier i vinbutiken;

Stay tuned Sign Up