fbpx

Projekt; skräddarsydd vinkällare?

Picture of Richard Juhlin

Richard Juhlin

Har du någongång drömt om en egen vinkällare? Endast fantasin sätter gränser när du designar din vinkällare. Från en mer traditionell klassisk stil till en striktare modern design.

Estimated reading time: 2 minutes

Projekthjälp finns! Vår premium-partner vinlagring.se deltar så mycket du vill – från de första tankarna och drömmarna till slutritningar och en fullt utrustad vinkällare. Deras inredningsförslag är baserade på hantverk, vinkunskap och år av erfarenhet, de är designade som 3D-grafik vilket ger ett tydligt visuellt intryck innan du bestämmer dig.

VI FÖRVERKLIGAR DINA VINKÄLLARDRÖMMAR!

‘Vinlagring.se har lång erfarenhet att bygga vinkällare och har hjälpt hundratals kunder genom åren med allt från projektering till inredning.’

De hjälper både privat- och företagskunder. Kanske är du ute efter en läcker vinkällarvägg som på ett presentabelt sätt visar upp dina viner där du och dina gäster kan se dem, utan att kompromissa med lagringsförhållandena. En annan lösning är en vinskåpsvägg med olika temperaturzoner för olika typer av vinlagring. En populär lösning som ser väldigt elegant ut.

‘Vinkällaren har på senare år blivit en inredningsprodukt som till och med kan höja bostadens värde.’

Stay tuned Sign Up