Bli medlem

 

Nu kan du köpa lådan med Juhlins favoriter!

En begränsad mängd lådor med 6 champagner utvalda av Richard själv finns nu att beställa via vår partner, Fine Wine Society.

Är Du en Chardonnay-person eller en Pinot Noir-person? Kanske föredrar Du rentav Pinot Meunier-dominerad champagne med sin exotiska arom. Smaken är olika och valet är Ditt. Våra utvalda champagner ger härmed också tillfälle till trevliga jämförande provningar av druvans och jordens inflytande på det färdiga vinet. Hur mycket smak kommer egentligen från druvan och hur stort inflytande har mikroklimatet?

Nu skapar TRJCC i samarbete med Fine Wine Society möjligheten till att finna en selektion av personligt utvalda flaskor i limiterad tillgång. I Richard Juhlin Limited Champagne Selection har Richard valt ut några personliga favoriter exklusivt för The Richard Juhlin Champagne Club och Fine Wine Society medlemmar. Richard har under flera års tid sökt efter odlare i de mest intressanta byarna som förstår att tillverka vin som speglar jorden och mikroklimatets karaktärer på bästa sätt. De är utvalda för att de representerar några av de bästa mindre odlarna (som inte haussat sina priser lika mycket som de större champagnehusen), för att de individuellt är fantastiska viner, men även för att de tillsammans utgör en spännande provkarta över olika typer av champagne. Kanske kan de inspirera till trevliga jämförande provningar tillsammans med vännerna?

Vital information vid beställning av Richard Juhlin Limited Champagne Selection
Viktigt är att man först måste bli gratismedlem hos Fine Wine Society, för att få beställa. Lådan innehåller 6 olika champagner för 2929:-. Våra medlemmar ska använda koden ”juhlin1” om ni beställer lådan med 6 skumpor, och att ni i och med köpet hamnar i en VIP-kategori som alltid får fraktfritt, oavsett belopp. Klicka här för att läsa mer om respektive champagne. samt att beställa din låda!

Den kan även köpas i 12-pack (innehåller två flaskor av varje sort) pris 5 858:-. Följande skall ni använda koden ”juhlin” om ni beställer lådan med 12 skumpor, och att ni då får den sista flaskan för endast 1 kr, d v s priset för lådan blir reducerat med 348 kr. Denna köp erbjuds givetvis fraktfritt. Klicka här för att läsa mer om respektive champagne. samt att beställa din låda!

Observera att detta erbjudande är tidslimiterat. Först till kvarn...

Dessutom får du Richards personliga provningsanteckningar med i lådan.

Champagne Lenoble 'Cuvée Gentilhomme 2000'
Champagne Roger Coulon 'Cuvée Prestige Les Coteaux de Vallier'
Champagne Nicolas Maillart 'Franc de Pied 2003'
Champagne Francois Secondé 'Blanc de blanc 2005'
Jean-Paul Hébrart 'Special Club 2005'
Jean-Paul Hébrart 'Brut Blanc de Blancs'

 


 

 

Här hittar du champagnerelaterade
gåvor till dig själv eller dina vänner…
Läs mer


 Vill du ordna en provning för jobbet, dina kunder, dina vänner...
Läs mer


Aktuella Producentprovningar

Läs mer här...


Champagnebarerna finns för närvarande i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer


Lyssna på Champagne Club
Chill Out Theme by “I Awake”
Spela