Bli medlem

 

Champagnebaren flyttar till Escalier 8 mars

Käre champagnemedlem! 

Det kan inte ha undgått dig att det under drygt två månader varit lite tyst från oss, liksom att baren inte öppnat efter julavslutningen. Detta beror på en utvärdering som gjorts avseende varumärkena Richard Juhlin Champagne Club och The Lobby Social Club, liksom framtida fokus för dessa båda organ. Efter längre dialog och noggrant övervägande har det konstaterats att The Lobby vill fokusera på det egna varumärket och de egna klubbarna, för att på bästa sätt kunna främja utvecklingen av dessa, samt att Champagne Club nu nått en nivå där det är flygfärdigt, och där framtida målsättning för såväl baren som klubben bäst uppfylls genom att administrationen och bardriften flyttas till ny plats.??

I och med den nya säsongen så flyttar vi ’Richard Juhlin Champagne Bar’. Ny adress blir Restaurang Escalier i Sturegallerian. Ny partner i driften av verksamheten blir framgångsrika Stureplansgruppen. Escalier hittar du mitt i Sturegallerian i Stockholm. Åk rulltrappan upp från ljusgården. Escaliers matsal finner du till vänster med deras intressanta ’Vinothèque’ och tar du till höger kommer du rakt in i champagnebaren där du finner både gamla bekanta som nya ansikten.

Både Champagne Club och The Lobby vill tacka dig för att du sedan premiären i maj 2008 gjort klubbkvällarna till vad de varit, och försäkra dig om att den här beskrivna utvecklingen bara kommer att innebära fördelar och fler alternativ för dig som medlem!

ÖPPETTIDER
Nytt för denna säsong är att vi utökar vårt öppethållande till tre dagar i veckan. Detta innebär att ni som medlemmar kommer vid uppvisande av ert medlemskort att erhålla bland annat 10 procents rabatt på champagnesortimentet. Detta innebär också at ni kan ta med er nära och kära, bekanta, kollegor, ja alla champagneälskare som ni känner. VI tar emot alla gäster alla tre dagarna. ’Love all, serve bubbles to all’ …

TORSDAGAR Vi kommer att ha torsdagar som ’klubbkväll Richard Juhlin Champagne Club’. Vilket innebär ett större och bredare sortiment än de andra två kvällarna. Vi kommer även att förlägga ’duelling champagnes’ till torsdagskvällarna. Öppet 17-01:00.

FREDAGAR På fredagar är det Richard Juhlin Champagne Bar at Escalier 17-01:00.
LÖRDAGAR På lördagar är det Richard Juhlin Champagne Bar at Escalier 18-01:00.

MIDDAG I CHAMPAGNEBAREN
Nytt är även för de som vill äta så kan vi hänvisa till Escaliers matsal. Klicka här för menyn.
Inne i champagnebaren kommer vi att erbjuda ett brett urval av skaldjur, en ’kvällens fisk’ och champagnevänliga ostar.
För bokning Ring gärna på 08-519 422 72. Föredrar du e-post är adressen escalier@stureplansgruppen.se.

Me rinfo om öppningshelgen kommer i nyhetsbrevet som publiceras på tisdag. fljande vecka.

Med bubblande vårhälsningar från teamet på Richard Juhlin Champagne Club