Bli medlem

 

Premiär i champagnebaren 29 augusti!

Välkommen tillbaka!

Kära champagnemedlemmar - vi hoppas ni haft en lång och skön ledighet, och att ni firade sommaren med ert absoluta favoritbubbel! Efter välbehövlig vila och rekreation med nära och kära skall det bli härligt att välkomna Er tillbaka!

Fredagen den 29 augusti klockan 17:00 står vi laddade att ta emot er med nyinköpta flaskor. Killarna i baren utlovar en del rykande färska nyheter. Då är såväl champagnekylarna som Richard plus staben laddade och redo att avsluta veckan på det enda riktiga sättet, d v s med massor av skratt, mingel och CHAMPAGNE!

CHAMPAGNE CLUB LADDAR FÖR EN NY SÄSONG Det drar ju ihop sig inför en ny säsong, och vi i Champagne Club hoppas att du kommer att gästa vår champagnebar, skriva till oss, åka med på någon resa, eller bara botanisera bland Richards ständigt uppdaterade provningskommentarer på sajten. Vi sitter som bäst och värker fram såväl höstscheman som andra aktiviteter inför hösten, och om du har idéer eller kommentarer så blir vi jätteglada om du mejlar oss dessa!

ÖPPETTIDER Framöver är det enbart fredagar som gäller i champagnebaren. Vi tar upp torsdagarna igen senare under hösten när folk är hemma från semestrnarna.

Varmt Välkommna!

Richard, Christina, Christos, Janne, Herman & Björnstierne