Bli medlem

 

Richard Juhlin dekoreras av Franska staten

 Richard har tilldelats den franska orden ”Chevalier dans l´Ordre du Mérite Agricole” av Frankrikes jordbruksminister. Denna utmärkelse tilldelas dem som har gjort något utöver det extra för fransk jordbruksnäring och är en av Frankrikes äldsta ordnar. De som hedras kan utnämnas till riddargrad, officersgrad eller kommendörsgrad.

Motiveringen lyder: "Richard Juhlin har tilldelats den franska utmärkelsen L’Ordre du Mérite Agricole och blivit upphöjd till officerare. Sverige är idag en av Champagnes viktigaste marknader, bland annat sett ur perspektivet konsumtion per capita där Richard Juhlin varit en bidragande faktor till denna tillväxt. Hans karisma och ihärdiga arbete för att lyfta fram Champagne har gjort honom till en värdig ambassadör för denna region."

Vill du komma och närvara på ceremonin, som tar plats i franska ambassaden residens den 10 november mellan kl 17.00 – 19.30? Champagne Club har förärats möjligheten att bjuda in ett antal gäster från de egna medlemsleden, och allt du behöver göra är att maila oss ditt intresse på invited@champagneclub.com. Naturligtvis kommer det att bjudas på champagne och tilltugg…