Bli medlem

 

Julklappstips; nya RJ-presentlådan med stoppers & öppnare

Nu erbjuder TRJCC den perfekta julklappen för dig som både vill öppna flaskan och behålla champagnebubblorna på bästa sätt. I den exklusiva asken ligger det en öppnare som gör det enklare att öppna flaskan utan att korken skjuts iväg, samt en mycket funktionell stopper för att bevara de bubblor du vill behålla till ett senare tillfälle. Bägge är snyggt lasergraverade med Champagne Clubs eleganta bågar – så att dina vänner förstår att du har koll…

Produkterna kommer att finnas för avhämtning på The Lobby fr o m vecka 51, och kostar 340 kr (icke medlem 380 kr) för ett komplett kit (med tillägg för 69 kr/st för fler stoppers, icke medlem 79 kr/st). Vill du att vi skickar så tillkommer en frakt på 50 kr, inom Sverige.

Du har möjlighet att redan nu lägga din beställning. Maila oss antalet, vilken artikel det gäller, din kompletta adress, ditt medlemsnr (om du är medlem står det på ditt medlemskort) och betala in beloppet på champagneklubbens bankgiro 5528-0093 (House of Bubbles u.ä), så garanteras du tilldelning. Vi vet ännu ej hur stor efterfrågan kommer att bli, och kan inte garantera att produkterna räcker till alla, denna första produktionsrunda.

Klicka här för att beställa.